lørdag 20. april 2013

Det spirer!


På tross av litt labert vær de siste ukene har de fleste frøene nå spiret. De er ute på verandaen på dagen, og snart er det varmt nok til at de kan være ute hele døgnet.



Pus vil gjerne være med å lage kjøkkenhage:



2 kommentarer:

  1. Hei, falt inn på bloggen din via matbloggsentralen også ser jeg at vi har masse felles interesser i blant annet kjøkkenhage, spiselige vekster og ingen sløsing :-)
    Vil gjerne bytte link med bloggen din og min, hvis du har en blogliste ?
    Gi meg ett lite hint på bloggen min hvis du er interessert :-)
    http://godtsuntogbillig.blogspot.fr/

    I mangel av hestehov her jeg bor, vil jeg gjerne komme i kontakt med noen som kunne tenke seg og prøve ut 1-2 oppskrifter og gjesteblogge hos meg (kan selvfølgelig publisere det hos deg selv også) interessert ?

    Ha en fin Søndag :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, meg igjen...

      da har jeg lagt deg til på blogglisten min også, finner ikke noen e-mail adresse hos deg så kopieer svaret mitt her , hvis du ikke kikker tilbake på kommentaren din hos meg ;-)
      Send meg en e-mail hvis du tror du får det til :
      Med å prøve oppskrift, mente jeg at jeg har en oppskrift som jeg gjerne ville hatt på bloggen min, men her jeg bor finnes det ikke hestehov, derfor får jeg ikke prøvd, så mente bare at hvis du har hestehov tilgjengelig ville du kanskje prøve ;-) du trenger eventuelt 40 blomster + noen til pynt, for å lage en panacotta til 4 eller noen blader til en annen oppskrift...

      Snakkes :-)

      Slett