Basisen for denne suppa var at jeg hadde veldig lyst til å prøve å lage noe med limabønner. Resten av ingrediensene er egentlig det jeg hadde liggende i kjøleskappet (ikke mye, med andre ord).
Limabønner heter butter beans på engelsk, og de er faktisk litt smøraktige i smaken.
Her er (sånn ca.) det jeg brukte i suppa:
Limabønner
Fløte
Rester etter tomatsaus
Spagetthi, brukket i to
Rester etter tomatsaus
Spagetthi, brukket i to
Brødsmuler
Løk
Hvitløk
Basilikum
Hvitløk
Basilikum
Bønnene ble først kokt opp i vann. Når de var nesten myke nok la jeg til tomatsausen og spagetthien og lot det koke opp sammen med brødsmulene (for å tykne suppa). Deretter tok jeg i løk, hvitløk og basilikum og lot det småkoke en stund. Til slutt la jeg til fløten, og lot det koke i rundt fem minutter. Servert med rømme og basilikum på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar