fredag 21. september 2012

Innkjøp

I fare for å være en like stor kapitalisthore som de fleste norske bloggere legger jeg her ut et par bilder av noen innkjøp jeg har gjort de siste dagene.


I bakgrunnen er det majones og soltørkede tomater fra Oliviers på Storo, i forgrunnen er det rognebærgelè fra Ulsrød sopp og bær og en muggost fra Den Blinde Ku. De to sistnevnte er kjøpt på Matstreif, en matfestival som ble holdt i Oslo i helga. Her kan man smake på og få kjøpt matvarer fra matprodusenter over hele landet. Store aktører som Tine deltar, men de små produsenter er like synlige, og man kan få tak i alt fra einebærrøkt laks fra Smøla til reinsdyrekebab og skjørost. Det minsket heller ikke min beiestring for arrangementet at de hadde et godt utvalg av mikrobrygget øl.


Her har jeg kjøpt te fra Oslos beste tebutikk, Palais des Thes. Den ene er en Wu Long-te med ganske mild smak, den andre en japansk grønn te.


Sist, men ikke minst, her er mine rotgrønnsaker fra Sultan frukt og grønt på Grünerløkka. Fra venstre: persillerot, kålrabi, neper, rødbete og pastinakk. Jeg har egentlig skrevet altfor lite om rotgrønnsakenes fortreffelighet på denne bloggen, men det kommer nok. En ting som bør sies er iallfall at det er penger å spare på å kjøpe disse stygge grønnsakene; alt dette kostet bare 73 kr.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar