Elgjøttdeig (fra min jaktglade far) med løk, hvitløk, paprika og timian. Når kjøttdeigen var nesten gjennomstekt rørte jeg inn litt tomatpure. Dette var forøvrig den fjerde middagen jeg brukte de røde, grønne, og gule paprikaene i. Fikk brukt opp alt før de ble tørre i innskrumpede i kjøleskapet. Great success.
Stekte poteter i form med timian, hvitløk, olivenolje og en slags fetaost.
Denne middagen var veldig enkel, men jeg fikk brukt opp ting jeg hadde liggende i fryseren og kjøleskapet istedenfor å kjøpe nytt. Det er ofte lettere å ta utgangspunkt i noe man har liggende enn å komme på noe å lage mens man står i butikken. Jeg gidder ikke å planlegge hva jeg skal spise en hel uke, men det er lurt å ha det litt i bakhodet. Restene etter kjøttdeigen ble brukt som fyll i piroger dagen etterpå, så da ble det faktisk middag for to dager.
Kan ein laga dittø med tyklingkjøttdejg?
SvarSlettNei, kyllingkjøttdeig ødelegger alt.
SvarSletteigå har samteket ein fel åt Deres kommentarsysteijm, mågle kommentnararj forsvinnarj. eigå tyckar det er myckeit leisamt.
SvarSlettMå prøve å fikse på dette. Synd du skriver så dårlig da.
SvarSlett