onsdag 25. april 2012

Fiskesuppe





Med fiskekraft kan man lage fiskesuppe

3 dl. fiskekraft
2dl. matfløte
1 stykke laks
1/2 purre
1/2 stangselleri
4 gulrøtter
1 liten rødløk
2 Ss. mel
1 Ss. smør
salt og pepper


-Smelt smøret og ha i melet. Spe ut med fløte og kraft.
-Kutt grønnsakene i smp biter, ta dem i gryta og kok opp.
-Kutt laksen i terninger og ta dem i når det er omtrent fem min. igjen av koketiden.
-Smak til med salt og pepper, og eventuelt dill. Server med rundstykker eller brød.



Denne suppa er så basic som du kan få den, men veldig god. Den hjemmelagde kraften gjør alt for smaken. Det er viktig å koke grønnsakene møre, og å ikke la laksen koke seg tørr. Det går ann å legeg til annen fisk og, som torsk, eller kanskje reker?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar